Haslevangen 13 AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 201 000 | 192 000 | 181 000 | 15 000 | 150 000 | 360 000 |
|
|
| Driftsresultat | -1 259 000 | -91 000 | -82 000 | -2 526 000 | -100 000 | 120 000 |
|
|
| Resultat før skatt | -2 004 000 | -718 000 | -502 000 | -2 785 000 | -390 000 | -296 000 |
|
|
| Årsresultat | -1 563 000 | -560 000 | -392 000 | -2 172 000 | -304 000 | -231 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 13 310 000 | 14 257 000 | 14 245 000 | 14 245 000 | 15 821 000 | 15 821 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 874 000 | 664 000 | 517 000 | 2 764 000 | 390 000 | 297 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 2 118 000 | 3 012 000 | 3 055 000 | 2 055 000 | 1 631 000 | 1 631 000 |
|
|
| Sum gjeld | 12 066 000 | 11 909 000 | 11 707 000 | 14 955 000 | 14 580 000 | 14 487 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | -8,7% | -0,6% | -0,5% | -15,2% | -0,6% | |||
| Resultat av driften i % | -626,4% | -47,4% | -45,3% | -16840,0% | -66,7% | 33,3% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 7,6 | 13,0 | 11,5 | 28,8 | 11,1 | 7,1 | ||
| Egenkapitalandel i % | 14,9% | 20,2% | 20,7% | 12,1% | 10,1% | 10,1% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
