Likvidert 29.11.2025 (avviklet uten konkurs)
Hagetomten AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 1 002 000 | 1 019 000 | 1 336 000 | 1 317 000 | 659 000 | 709 000 |
|
|
| Driftsresultat | 357 000 | 390 000 | 669 000 | 643 000 | -64 000 | 9 000 |
|
|
| Resultat før skatt | 58 000 | 83 000 | 423 000 | 452 000 | -268 000 | -267 000 |
|
|
| Årsresultat | 46 000 | 65 000 | 330 000 | 352 000 | -209 000 | -208 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 13 941 000 | 14 333 000 | 14 728 000 | 15 175 000 | 15 672 000 | 16 171 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 1 143 000 | 1 447 000 | 876 000 | 998 000 | 943 000 | 4 160 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 8 349 000 | 8 409 000 | 8 344 000 | 8 014 000 | 7 662 000 | 7 844 000 |
|
|
| Sum gjeld | 6 735 000 | 7 371 000 | 7 260 000 | 8 159 000 | 8 953 000 | 12 487 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | 2,3% | 2,7% | 4,2% | 3,9% | 0,1% | |||
| Resultat av driften i % | 35,6% | 38,3% | 50,1% | 48,8% | -9,7% | 1,3% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 0,5 | 0,6 | 0,6 | 0,8 | 1,1 | 1,3 | ||
| Egenkapitalandel i % | 55,4% | 53,3% | 53,5% | 49,6% | 46,1% | 38,6% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
