Gimpville AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 43 368 000 | 33 243 000 | 31 638 000 | 33 061 000 | 21 157 000 | 27 195 000 |
|
|
| Driftsresultat | 7 161 000 | 1 530 000 | 393 000 | 7 643 000 | -467 000 | 219 000 |
|
|
| Resultat før skatt | 7 303 000 | 1 373 000 | 91 000 | 7 556 000 | -488 000 | 144 000 |
|
|
| Årsresultat | 5 637 000 | 1 053 000 | 60 000 | 5 887 000 | -395 000 | 106 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 2 018 000 | 2 288 000 | 3 189 000 | 1 844 000 | 2 468 000 | 3 123 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 12 567 000 | 4 925 000 | 5 838 000 | 12 732 000 | 9 439 000 | 7 410 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 7 376 000 | 3 340 000 | 2 287 000 | 7 356 000 | 5 970 000 | 6 364 000 |
|
|
| Sum gjeld | 7 208 000 | 3 873 000 | 6 741 000 | 7 220 000 | 5 938 000 | 4 169 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | 69,4% | 21,6% | 4,1% | 58,7% | -3,1% | |||
| Resultat av driften i % | 16,5% | 4,6% | 1,2% | 23,1% | -2,2% | 0,8% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 1,7 | 1,3 | 1,0 | 2,2 | 2,8 | 2,0 | ||
| Egenkapitalandel i % | 50,6% | 46,3% | 25,3% | 50,5% | 50,1% | 60,4% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 742 000 | 647 000 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
