Galleon AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 1 485 000 | 1 328 000 | 1 233 000 | 1 250 000 | 1 266 000 | 1 277 000 |
|
|
| Driftsresultat | 1 086 000 | 905 000 | -5 236 000 | 789 000 | 635 000 | 758 000 |
|
|
| Resultat før skatt | -639 000 | 11 000 | -6 075 000 | -105 000 | 877 000 | -50 000 |
|
|
| Årsresultat | -639 000 | 11 000 | -6 106 000 | -110 000 | 897 000 | -39 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 9 319 000 | 10 790 000 | 16 253 000 | 16 214 000 | 16 323 000 | 14 283 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 829 000 | 165 000 | -5 661 000 | 279 000 | 264 000 | 232 000 |
|
|
| Sum egenkapital | -10 799 000 | -14 174 000 | -14 185 000 | -8 079 000 | -7 969 000 | -8 866 000 |
|
|
| Sum gjeld | 20 946 000 | 25 130 000 | 24 777 000 | 24 571 000 | 24 555 000 | 23 382 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | 12,0% | 13,2% | -38,2% | 4,8% | 10,8% | |||
| Resultat av driften i % | 73,1% | 68,1% | -424,7% | 63,1% | 50,2% | 59,4% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 1,8 | 0,8 | -55,0 | 0,9 | 0,9 | 2,1 | ||
| Egenkapitalandel i % | -106,4% | -129,4% | -133,9% | -49,0% | -48,0% | -61,1% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
