Frøya Fryseri AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 11 965 000 | 10 602 000 | 7 990 000 | 10 079 000 | 10 110 000 | 8 667 000 |
|
|
| Driftsresultat | 1 951 000 | 2 844 000 | -30 000 | 1 611 000 | 2 524 000 | 1 583 000 |
|
|
| Resultat før skatt | 2 024 000 | 2 863 000 | -30 000 | 1 611 000 | 2 523 000 | 1 580 000 |
|
|
| Årsresultat | 1 579 000 | 2 233 000 | -23 000 | 1 256 000 | 1 968 000 | 1 233 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 320 000 | 348 000 | 276 000 | 230 000 | 212 000 | 201 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 5 741 000 | 6 202 000 | 3 109 000 | 5 084 000 | 5 857 000 | 4 729 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 100 000 | 1 822 000 | 1 589 000 | 1 612 000 | 1 656 000 | 1 687 000 |
|
|
| Sum gjeld | 5 961 000 | 4 728 000 | 1 797 000 | 3 702 000 | 4 413 000 | 3 243 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | 32,1% | 57,6% | -0,7% | 28,3% | 45,9% | |||
| Resultat av driften i % | 16,3% | 26,8% | -0,4% | 16,0% | 25,0% | 18,3% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 1,0 | 1,3 | 1,7 | 1,4 | 1,3 | 1,5 | ||
| Egenkapitalandel i % | 1,6% | 27,8% | 46,9% | 30,3% | 27,3% | 34,2% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 804 000 | 795 000 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
