Frisk Helse AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 6 434 000 | 5 641 000 | 5 184 000 | 5 016 000 | 4 833 000 | 4 289 000 |
|
|
| Driftsresultat | 3 950 000 | 3 347 000 | 3 350 000 | 3 231 000 | 2 559 000 | 2 068 000 |
|
|
| Resultat før skatt | 3 102 000 | 2 975 000 | 3 350 000 | 3 231 000 | 2 557 000 | 2 067 000 |
|
|
| Årsresultat | 2 420 000 | 2 332 000 | 2 613 000 | 2 520 000 | 1 994 000 | 1 612 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 24 976 000 | 15 931 000 | 1 780 000 | 64 000 | 81 000 | 1 538 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 1 577 000 | 3 767 000 | 5 423 000 | 4 502 000 | 2 365 000 | 672 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 11 049 000 | 8 629 000 | 6 297 000 | 3 754 000 | 1 734 000 | 1 640 000 |
|
|
| Sum gjeld | 15 504 000 | 11 069 000 | 906 000 | 812 000 | 712 000 | 569 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | 17,1% | 24,9% | 56,9% | 92,2% | 109,9% | |||
| Resultat av driften i % | 61,4% | 59,3% | 64,6% | 64,4% | 52,9% | 48,2% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 1,7 | 4,2 | 6,1 | 5,5 | 3,3 | 1,3 | ||
| Egenkapitalandel i % | 41,6% | 43,8% | 87,4% | 82,2% | 70,9% | 74,2% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 606 000 | 0 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
