Friestad Kjøkken & Interiør AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 15 552 000 | 17 745 000 | 22 481 000 | 19 759 000 | 16 568 000 | 18 129 000 |
|
|
| Driftsresultat | -518 000 | -91 000 | 1 254 000 | 1 372 000 | 795 000 | 666 000 |
|
|
| Resultat før skatt | -586 000 | -138 000 | 1 224 000 | 1 339 000 | 756 000 | 639 000 |
|
|
| Årsresultat | -457 000 | -107 000 | 955 000 | 1 044 000 | 589 000 | 496 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 707 000 | 747 000 | 241 000 | 274 000 | 254 000 | 348 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 6 467 000 | 7 306 000 | 9 304 000 | 8 441 000 | 5 591 000 | 8 541 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 2 996 000 | 3 453 000 | 3 561 000 | 2 959 000 | 2 273 000 | 1 902 000 |
|
|
| Sum gjeld | 4 178 000 | 4 599 000 | 5 984 000 | 5 756 000 | 3 571 000 | 6 987 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | -6,8% | -1,0% | 13,8% | 18,9% | 10,8% | |||
| Resultat av driften i % | -3,3% | -0,5% | 5,6% | 6,9% | 4,8% | 3,7% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 1,7 | 1,8 | 1,6 | 1,5 | 1,6 | 1,2 | ||
| Egenkapitalandel i % | 41,8% | 42,9% | 37,3% | 34,0% | 38,9% | 21,4% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 838 000 | 539 000 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
