Essensi Utvikling AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 3 213 000 | 3 338 000 | 3 311 000 | 3 605 000 | 2 954 000 | 3 316 000 |
|
|
| Driftsresultat | 967 000 | 1 466 000 | 1 291 000 | 1 511 000 | 1 168 000 | 1 056 000 |
|
|
| Resultat før skatt | 1 279 000 | 1 678 000 | 1 361 000 | 1 526 000 | 1 226 000 | 1 050 000 |
|
|
| Årsresultat | 998 000 | 1 309 000 | 1 062 000 | 1 190 000 | 955 000 | 819 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 56 000 | 63 000 | 71 000 | 56 000 | 56 000 | 59 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 12 018 000 | 10 773 000 | 8 696 000 | 10 730 000 | 9 888 000 | 8 972 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 9 525 000 | 8 827 000 | 7 818 000 | 6 956 000 | 6 066 000 | 5 812 000 |
|
|
| Sum gjeld | 2 549 000 | 2 009 000 | 948 000 | 3 829 000 | 3 877 000 | 3 219 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | 11,2% | 17,1% | 13,9% | 14,8% | 13,2% | |||
| Resultat av driften i % | 30,1% | 43,9% | 39,0% | 41,9% | 39,5% | 31,8% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 4,7 | 5,4 | 9,2 | 2,8 | 2,6 | 2,8 | ||
| Egenkapitalandel i % | 78,9% | 81,5% | 89,2% | 64,5% | 61,0% | 64,4% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 024 000 | 1 001 000 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
