Esmo Restaurantdrift AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 15 873 000 | 15 574 000 | 18 995 000 | 15 513 000 | 14 766 000 | 18 725 000 |
|
|
| Driftsresultat | -431 000 | -237 000 | -494 000 | 651 000 | 229 000 | -135 000 |
|
|
| Resultat før skatt | -429 000 | -249 000 | -507 000 | 607 000 | 210 000 | -131 000 |
|
|
| Årsresultat | -365 000 | -195 000 | -396 000 | 473 000 | 163 000 | -102 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 1 012 000 | 1 119 000 | 1 257 000 | 1 359 000 | 1 269 000 | 403 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 2 824 000 | 3 304 000 | 3 421 000 | 4 435 000 | 4 294 000 | 5 350 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 847 000 | 1 712 000 | 1 907 000 | 2 303 000 | 2 830 000 | 2 666 000 |
|
|
| Sum gjeld | 2 989 000 | 2 711 000 | 2 771 000 | 3 492 000 | 2 733 000 | 3 087 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | -10,2% | -5,1% | -9,4% | 11,5% | 4,1% | |||
| Resultat av driften i % | -2,7% | -1,5% | -2,6% | 4,2% | 1,6% | -0,7% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 0,9 | 1,3 | 1,3 | 1,4 | 1,9 | 1,7 | ||
| Egenkapitalandel i % | 22,1% | 38,7% | 40,8% | 39,7% | 50,9% | 46,3% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 241 000 | 618 000 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
