Konkursåpning 22.10.2025
Elvekanten Spiseri AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 4 706 000 | 4 894 000 | 4 502 000 | 4 654 000 | 5 424 000 | 7 419 000 |
|
|
| Driftsresultat | -308 000 | -264 000 | -135 000 | -346 000 | -202 000 | 110 000 |
|
|
| Resultat før skatt | -314 000 | -268 000 | -136 000 | -350 000 | -205 000 | 107 000 |
|
|
| Årsresultat | -314 000 | -268 000 | -136 000 | -350 000 | -205 000 | 107 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 41 000 | 18 000 | 56 000 | 114 000 | 174 000 | 226 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 697 000 | 597 000 | 256 000 | 495 000 | 441 000 | 611 000 |
|
|
| Sum egenkapital | -1 515 000 | -708 000 | -441 000 | -804 000 | -454 000 | -249 000 |
|
|
| Sum gjeld | 2 252 000 | 1 322 000 | 753 000 | 1 413 000 | 1 069 000 | 1 086 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | -45,6% | -57,0% | -29,1% | -56,5% | -27,8% | |||
| Resultat av driften i % | -6,5% | -5,4% | -3,0% | -7,4% | -3,7% | 1,5% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 0,3 | 0,5 | 0,6 | 0,9 | 0,7 | 1,0 | ||
| Egenkapitalandel i % | -205,3% | -115,3% | -140,9% | -132,0% | -73,8% | -29,7% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 52 000 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
