Dr Shuja Ur Rehman AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 5 820 000 | 5 761 000 | 4 572 000 | 3 986 000 | 3 058 000 | 2 858 000 |
|
|
| Driftsresultat | 3 102 000 | 2 923 000 | 1 869 000 | 1 630 000 | 740 000 | 573 000 |
|
|
| Resultat før skatt | 3 076 000 | 2 837 000 | 1 818 000 | 1 591 000 | 658 000 | 539 000 |
|
|
| Årsresultat | 2 398 000 | 2 212 000 | 1 418 000 | 1 237 000 | 505 000 | 420 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 2 409 000 | 2 303 000 | 1 202 000 | 1 237 000 | 1 252 000 | 1 362 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 5 377 000 | 5 600 000 | 4 885 000 | 3 664 000 | 2 512 000 | 2 084 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 6 654 000 | 4 955 000 | 2 743 000 | 1 825 000 | 838 000 | 584 000 |
|
|
| Sum gjeld | 1 132 000 | 2 947 000 | 3 344 000 | 3 076 000 | 2 926 000 | 2 861 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | 40,2% | 42,5% | 34,9% | 38,7% | 20,8% | |||
| Resultat av driften i % | 53,3% | 50,7% | 40,9% | 40,9% | 24,2% | 20,0% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 4,9 | 5,8 | 4,0 | 4,5 | 4,7 | 6,4 | ||
| Egenkapitalandel i % | 85,5% | 62,7% | 45,1% | 37,2% | 22,3% | 17,0% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 767 000 | 0 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
