Ditio AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 23 501 000 | 15 123 000 | 14 536 000 | 8 841 000 | 7 327 000 | 4 243 000 |
|
|
| Driftsresultat | -2 942 000 | -10 373 000 | -1 005 000 | -1 903 000 | 305 000 | -632 000 |
|
|
| Resultat før skatt | -2 649 000 | -10 126 000 | -995 000 | -2 072 000 | 283 000 | -672 000 |
|
|
| Årsresultat | -2 068 000 | -7 897 000 | 1 244 000 | -2 072 000 | 283 000 | -672 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 5 050 000 | 4 468 000 | 2 239 000 | 0 | 0 | 0 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 13 565 000 | 13 822 000 | 3 298 000 | 3 950 000 | 7 121 000 | 6 953 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 13 452 000 | 14 528 000 | 1 975 000 | 1 496 000 | 3 642 000 | 3 359 000 |
|
|
| Sum gjeld | 5 163 000 | 3 763 000 | 3 562 000 | 2 454 000 | 3 479 000 | 3 594 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | -13,9% | -84,0% | -19,9% | -34,3% | 4,5% | |||
| Resultat av driften i % | -12,5% | -68,6% | -6,9% | -21,5% | 4,2% | -14,9% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 2,8 | 4,3 | 0,9 | 1,6 | 5,5 | 5,7 | ||
| Egenkapitalandel i % | 72,3% | 79,4% | 35,7% | 37,9% | 51,1% | 48,3% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 911 000 | 876 000 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
