Dish AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 5 399 000 | 3 871 000 | 5 756 000 | 10 978 000 | 8 888 000 | 8 227 000 |
|
|
| Driftsresultat | 1 892 000 | 604 000 | 1 721 000 | 5 500 000 | 5 202 000 | 2 893 000 |
|
|
| Resultat før skatt | 2 892 000 | 1 380 000 | 2 101 000 | 5 572 000 | 5 272 000 | 3 020 000 |
|
|
| Årsresultat | 2 269 000 | 1 074 000 | 1 638 000 | 4 352 000 | 4 120 000 | 2 356 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 4 000 | 6 000 | 97 000 | 188 000 | 280 000 | 400 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 24 396 000 | 21 797 000 | 20 827 000 | 19 877 000 | 15 416 000 | 10 672 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 23 628 000 | 21 359 000 | 20 285 000 | 18 647 000 | 14 295 000 | 10 175 000 |
|
|
| Sum gjeld | 772 000 | 444 000 | 639 000 | 1 418 000 | 1 401 000 | 897 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | 12,5% | 6,5% | 10,3% | 31,2% | 39,4% | |||
| Resultat av driften i % | 35,0% | 15,6% | 29,9% | 50,1% | 58,5% | 35,2% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 31,6 | 49,1 | 32,6 | 14,0 | 11,0 | 11,9 | ||
| Egenkapitalandel i % | 96,8% | 98,0% | 96,9% | 92,9% | 91,1% | 91,9% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 504 000 | 605 000 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
