Diab AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 124 411 000 | 80 602 000 | 66 149 000 | 54 061 000 | 59 094 000 | 38 576 000 |
|
|
| Driftsresultat | 3 760 000 | 2 626 000 | 1 734 000 | 1 623 000 | 1 822 000 | 1 126 000 |
|
|
| Resultat før skatt | 3 986 000 | 2 844 000 | 1 773 000 | 1 670 000 | 1 837 000 | 1 196 000 |
|
|
| Årsresultat | 3 099 000 | 2 212 000 | 1 379 000 | 1 299 000 | 1 427 000 | 920 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 56 000 | 75 000 | 31 000 | 39 000 | 32 000 | 30 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 32 911 000 | 22 248 000 | 27 694 000 | 21 354 000 | 15 362 000 | 7 486 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 5 565 000 | 3 466 000 | 2 754 000 | 3 375 000 | 2 876 000 | 1 448 000 |
|
|
| Sum gjeld | 27 402 000 | 18 857 000 | 24 972 000 | 18 018 000 | 12 519 000 | 6 068 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | 15,2% | 12,0% | 7,9% | 9,1% | 16,2% | |||
| Resultat av driften i % | 3,0% | 3,3% | 2,6% | 3,0% | 3,1% | 2,9% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 1,2 | 1,2 | 1,1 | 1,2 | 1,2 | 1,2 | ||
| Egenkapitalandel i % | 16,9% | 15,5% | 9,9% | 15,8% | 18,7% | 19,3% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 213 000 | 1 195 000 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
