Design Ditt Kjøkken AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 12 699 000 | 28 313 000 | 19 234 000 | 17 809 000 | 26 106 000 | 14 038 000 |
|
|
| Driftsresultat | -2 095 000 | 1 131 000 | -680 000 | 625 000 | 1 860 000 | -343 000 |
|
|
| Resultat før skatt | -2 125 000 | 1 120 000 | -678 000 | 624 000 | 1 825 000 | -368 000 |
|
|
| Årsresultat | -2 125 000 | 961 000 | -677 000 | 486 000 | 1 560 000 | -368 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 1 477 000 | 1 640 000 | 0 | 6 000 | 13 000 | 19 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 1 520 000 | 2 723 000 | 5 049 000 | 5 037 000 | 9 848 000 | 2 189 000 |
|
|
| Sum egenkapital | -399 000 | 1 727 000 | 766 000 | 1 443 000 | 956 000 | -604 000 |
|
|
| Sum gjeld | 3 396 000 | 2 636 000 | 4 283 000 | 3 600 000 | 8 905 000 | 2 812 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | -55,9% | 24,2% | -13,4% | 8,4% | 30,9% | |||
| Resultat av driften i % | -16,5% | 4,0% | -3,5% | 3,5% | 7,1% | -2,4% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 0,8 | 1,2 | 1,3 | 1,6 | 1,2 | 1,4 | ||
| Egenkapitalandel i % | -13,3% | 39,6% | 15,2% | 28,6% | 9,7% | -27,4% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 848 000 | 696 000 | 619 000 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
