Chambers Bay AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 4 834 000 | 5 543 000 | 6 017 000 | 5 738 000 | 4 977 000 | 3 222 000 |
|
|
| Driftsresultat | 2 011 000 | 2 773 000 | 3 456 000 | 3 231 000 | 2 640 000 | 1 326 000 |
|
|
| Resultat før skatt | 2 072 000 | 2 773 000 | 3 238 000 | 3 231 000 | 2 639 000 | 1 326 000 |
|
|
| Årsresultat | 1 607 000 | 2 157 000 | 2 473 000 | 2 518 000 | 2 058 000 | 1 034 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 5 414 000 | 5 052 000 | 3 945 000 | 2 053 000 | 484 000 | 163 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 1 635 000 | 2 683 000 | 3 732 000 | 4 615 000 | 3 723 000 | 1 390 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 6 140 000 | 6 782 000 | 5 626 000 | 5 153 000 | 3 135 000 | 1 077 000 |
|
|
| Sum gjeld | 909 000 | 952 000 | 2 051 000 | 1 515 000 | 1 072 000 | 477 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | 28,1% | 36,0% | 48,2% | 59,4% | 91,7% | |||
| Resultat av driften i % | 41,6% | 50,0% | 57,4% | 56,3% | 53,0% | 41,2% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 1,8 | 2,8 | 1,8 | 3,0 | 3,5 | 2,9 | ||
| Egenkapitalandel i % | 87,1% | 87,7% | 73,3% | 77,3% | 74,5% | 69,3% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 686 000 | 0 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
