Campino Kebab House AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 14 340 000 | 13 018 000 | 13 384 000 | 11 419 000 | 11 068 000 | 14 282 000 |
|
|
| Driftsresultat | 2 843 000 | 2 588 000 | 3 002 000 | 2 092 000 | 1 929 000 | 2 359 000 |
|
|
| Resultat før skatt | 2 537 000 | 2 341 000 | 2 820 000 | 2 015 000 | 1 925 000 | 2 358 000 |
|
|
| Årsresultat | 1 932 000 | 1 771 000 | 2 161 000 | 1 570 000 | 1 500 000 | 1 836 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 8 006 000 | 8 652 000 | 7 826 000 | 7 059 000 | 285 000 | 351 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 1 041 000 | 703 000 | 937 000 | 722 000 | 1 684 000 | 1 869 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 38 000 | 51 000 | 92 000 | 944 000 | 424 000 | 288 000 |
|
|
| Sum gjeld | 9 008 000 | 9 305 000 | 8 671 000 | 6 836 000 | 1 545 000 | 1 932 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | 31,0% | 28,6% | 36,3% | 42,9% | 92,1% | |||
| Resultat av driften i % | 19,8% | 19,9% | 22,4% | 18,3% | 17,4% | 16,5% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 0,2 | 0,1 | 0,2 | 0,2 | 1,1 | 1,0 | ||
| Egenkapitalandel i % | 0,4% | 0,5% | 1,0% | 12,1% | 21,5% | 13,0% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 638 000 | 832 000 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
