Business Management AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 1 278 000 | 1 342 000 | 1 328 000 | 1 325 000 | 1 249 000 | 1 204 000 |
|
|
| Driftsresultat | -603 000 | 45 000 | 33 000 | 21 000 | -29 000 | -63 000 |
|
|
| Resultat før skatt | 3 584 000 | 3 130 000 | 8 866 000 | 1 533 000 | 3 408 000 | 3 826 000 |
|
|
| Årsresultat | 3 949 000 | 2 446 000 | 8 739 000 | 1 468 000 | 3 341 000 | 3 739 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 6 842 000 | 6 855 000 | 6 819 000 | 6 901 000 | 6 889 000 | 267 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 30 348 000 | 27 842 000 | 27 101 000 | 20 011 000 | 20 590 000 | 26 110 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 33 602 000 | 31 758 000 | 33 024 000 | 26 579 000 | 26 747 000 | 26 035 000 |
|
|
| Sum gjeld | 3 587 000 | 2 939 000 | 897 000 | 334 000 | 732 000 | 343 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | 10,0% | 9,1% | 32,1% | 5,6% | 20,3% | |||
| Resultat av driften i % | -47,2% | 3,4% | 2,5% | 1,6% | -2,3% | -5,2% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 8,8 | 11,8 | 30,2 | 59,9 | 28,1 | 76,1 | ||
| Egenkapitalandel i % | 90,4% | 91,5% | 97,4% | 98,8% | 97,3% | 98,7% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
