Bunad og Stakka Stovo AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 5 415 000 | 6 135 000 | 5 729 000 | 5 445 000 | 5 378 000 | 6 035 000 |
|
|
| Driftsresultat | -690 000 | 597 000 | 488 000 | 130 000 | -207 000 | 499 000 |
|
|
| Resultat før skatt | -620 000 | 618 000 | 594 000 | 222 000 | -122 000 | 552 000 |
|
|
| Årsresultat | -484 000 | 482 000 | 463 000 | 173 000 | -95 000 | 431 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 4 355 000 | 4 648 000 | 5 447 000 | 5 427 000 | 4 865 000 | 4 209 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 5 316 000 | 5 384 000 | 5 556 000 | 4 982 000 | 5 040 000 | 5 890 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 5 170 000 | 5 653 000 | 5 171 000 | 4 708 000 | 4 535 000 | 4 630 000 |
|
|
| Sum gjeld | 4 501 000 | 4 378 000 | 5 832 000 | 5 701 000 | 5 370 000 | 5 470 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | -5,0% | 7,1% | 6,2% | 2,8% | -0,7% | |||
| Resultat av driften i % | -12,7% | 9,7% | 8,5% | 2,4% | -3,8% | 8,3% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 6,8 | 6,4 | 5,5 | 6,8 | 5,1 | 6,6 | ||
| Egenkapitalandel i % | 53,5% | 56,4% | 47,0% | 45,2% | 45,8% | 45,8% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 744 000 | 879 000 | 709 000 | 624 000 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
