Brua Servicenter AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 29 427 000 | 29 891 000 | 30 660 000 | 29 487 000 | 28 777 000 | 29 218 000 |
|
|
| Driftsresultat | 3 314 000 | 3 341 000 | 2 690 000 | 3 472 000 | 3 391 000 | 2 483 000 |
|
|
| Resultat før skatt | 3 533 000 | 3 513 000 | 2 780 000 | 3 511 000 | 3 445 000 | 2 574 000 |
|
|
| Årsresultat | 2 748 000 | 2 744 000 | 2 165 000 | 2 740 000 | 2 682 000 | 1 918 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 546 000 | 734 000 | 446 000 | 313 000 | 197 000 | 233 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 6 831 000 | 6 857 000 | 6 218 000 | 7 694 000 | 7 790 000 | 7 628 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 2 148 000 | 2 189 000 | 2 167 000 | 2 182 000 | 2 175 000 | 2 208 000 |
|
|
| Sum gjeld | 5 229 000 | 5 402 000 | 4 498 000 | 5 825 000 | 5 812 000 | 5 654 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | 47,3% | 49,3% | 37,9% | 43,9% | 43,5% | |||
| Resultat av driften i % | 11,3% | 11,2% | 8,8% | 11,8% | 11,8% | 8,5% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 1,4 | 1,4 | 1,6 | 1,5 | 1,5 | 1,5 | ||
| Egenkapitalandel i % | 29,1% | 28,8% | 32,5% | 27,3% | 27,2% | 28,1% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
