Brimer Holding AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 1 968 000 | 1 971 000 | 1 759 000 | 1 681 000 | 4 096 000 | 1 664 000 |
|
|
| Driftsresultat | 795 000 | 5 000 | 559 000 | 529 000 | 2 343 000 | 430 000 |
|
|
| Resultat før skatt | 23 289 000 | 549 000 | 444 000 | 892 000 | 2 230 000 | 2 487 000 |
|
|
| Årsresultat | 23 055 000 | 563 000 | 336 000 | 776 000 | 1 767 000 | 2 402 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 12 970 000 | 13 277 000 | 13 648 000 | 13 742 000 | 14 331 000 | 18 657 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 24 657 000 | 4 178 000 | 3 859 000 | 5 534 000 | 5 632 000 | 794 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 20 134 000 | 12 079 000 | 13 516 000 | 13 762 000 | 14 486 000 | 13 644 000 |
|
|
| Sum gjeld | 17 492 000 | 5 375 000 | 3 990 000 | 5 514 000 | 5 477 000 | 5 806 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | 85,2% | 4,1% | 3,2% | 4,8% | 12,0% | |||
| Resultat av driften i % | 40,4% | 0,3% | 31,8% | 31,5% | 57,2% | 25,8% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 1,6 | 1,8 | 3,7 | 2,7 | 4,0 | 0,5 | ||
| Egenkapitalandel i % | 53,5% | 69,2% | 77,2% | 71,4% | 72,6% | 70,1% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 8 000 | 8 000 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
