Borettslaget Trondheimsveien 18
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 2 304 000 | 2 015 000 | 1 694 000 | 1 653 000 | 1 683 000 | 1 533 000 |
|
|
| Driftsresultat | 754 000 | 256 000 | 293 000 | 236 000 | -460 000 | 73 000 |
|
|
| Resultat før skatt | 419 000 | -37 000 | 137 000 | 114 000 | -610 000 | -86 000 |
|
|
| Årsresultat | 419 000 | -37 000 | 137 000 | 114 000 | -610 000 | -86 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 4 198 000 | 4 198 000 | 4 198 000 | 4 198 000 | 4 198 000 | 4 198 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 1 886 000 | 1 668 000 | 2 219 000 | 1 984 000 | 3 081 000 | 3 260 000 |
|
|
| Sum egenkapital | -2 268 000 | -2 687 000 | -2 650 000 | -2 787 000 | -2 901 000 | -2 291 000 |
|
|
| Sum gjeld | 8 352 000 | 8 553 000 | 9 066 000 | 8 969 000 | 10 180 000 | 9 748 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | 14,1% | 5,2% | 5,4% | 3,9% | -5,8% | |||
| Resultat av driften i % | 32,7% | 12,7% | 17,3% | 14,3% | -27,3% | 4,8% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 11,9 | 12,1 | 5,3 | 48,4 | 3,3 | 15,0 | ||
| Egenkapitalandel i % | -37,3% | -45,8% | -41,3% | -45,1% | -39,9% | -30,7% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
