Bergshaven Bakeri og Konditori AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 22 009 000 | 18 486 000 | 17 373 000 | 16 793 000 | 13 445 000 | 11 193 000 |
|
|
| Driftsresultat | 1 175 000 | 566 000 | 771 000 | 937 000 | 538 000 | 211 000 |
|
|
| Resultat før skatt | 1 296 000 | 664 000 | 857 000 | 1 008 000 | 608 000 | 278 000 |
|
|
| Årsresultat | 1 013 000 | 520 000 | 683 000 | 801 000 | 489 000 | 228 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 3 257 000 | 2 937 000 | 2 598 000 | 853 000 | 788 000 | 601 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 4 167 000 | 2 611 000 | 2 868 000 | 4 022 000 | 2 673 000 | 1 799 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 3 834 000 | 3 222 000 | 2 701 000 | 2 219 000 | 1 618 000 | 1 129 000 |
|
|
| Sum gjeld | 3 589 000 | 2 325 000 | 2 764 000 | 2 656 000 | 1 844 000 | 1 270 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | 20,1% | 12,1% | 16,6% | 24,2% | 20,9% | |||
| Resultat av driften i % | 5,3% | 3,1% | 4,4% | 5,6% | 4,0% | 1,9% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 1,2 | 1,1 | 1,0 | 1,5 | 1,4 | 1,4 | ||
| Egenkapitalandel i % | 51,7% | 58,1% | 49,4% | 45,5% | 46,7% | 47,1% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 311 000 | 92 000 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
