Beitostølen Pizza AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 14 083 000 | 12 004 000 | 12 471 000 | 12 242 000 | 12 896 000 | 12 397 000 |
|
|
| Driftsresultat | 1 278 000 | 617 000 | 1 381 000 | 1 998 000 | 3 076 000 | 1 071 000 |
|
|
| Resultat før skatt | 1 307 000 | 677 000 | 1 395 000 | 2 006 000 | 3 101 000 | 1 104 000 |
|
|
| Årsresultat | 1 020 000 | 499 000 | 1 077 000 | 1 566 000 | 2 422 000 | 865 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 792 000 | 873 000 | 418 000 | 396 000 | 383 000 | 435 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 3 025 000 | 2 047 000 | 2 869 000 | 3 868 000 | 4 565 000 | 3 901 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 334 000 | 814 000 | 1 415 000 | 2 338 000 | 2 772 000 | 2 350 000 |
|
|
| Sum gjeld | 3 483 000 | 2 107 000 | 1 872 000 | 1 926 000 | 2 176 000 | 1 987 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | 38,9% | 21,9% | 37,0% | 43,7% | 66,8% | |||
| Resultat av driften i % | 9,1% | 5,1% | 11,1% | 16,3% | 23,9% | 8,6% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 0,9 | 1,0 | 1,5 | 2,0 | 2,1 | 2,0 | ||
| Egenkapitalandel i % | 8,8% | 27,9% | 43,0% | 54,8% | 56,0% | 54,2% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 431 000 | 477 000 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
