Bar Sushi AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 18 132 000 | 19 615 000 | 22 467 000 | 20 120 000 | 15 135 000 | 22 774 000 |
|
|
| Driftsresultat | -2 478 000 | -2 011 000 | -14 000 | 1 457 000 | -2 728 000 | -276 000 |
|
|
| Resultat før skatt | -2 473 000 | -1 996 000 | -1 000 | 1 339 000 | -2 744 000 | -252 000 |
|
|
| Årsresultat | -2 673 000 | -1 557 000 | -1 000 | 1 045 000 | -2 140 000 | -196 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 22 000 | 230 000 | 175 000 | 381 000 | 676 000 | 95 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 2 129 000 | 3 059 000 | 2 771 000 | 2 899 000 | 2 456 000 | 4 207 000 |
|
|
| Sum egenkapital | -2 570 000 | 103 000 | 240 000 | -539 000 | -1 584 000 | 556 000 |
|
|
| Sum gjeld | 4 721 000 | 3 186 000 | 2 705 000 | 3 819 000 | 4 715 000 | 3 746 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | -90,6% | -64,0% | 0,3% | 45,7% | -73,1% | |||
| Resultat av driften i % | -13,7% | -10,3% | -0,1% | 7,2% | -18,0% | -1,2% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 0,5 | 1,0 | 1,0 | 0,8 | 0,5 | 1,1 | ||
| Egenkapitalandel i % | -119,5% | 3,1% | 8,1% | -16,4% | -50,6% | 12,9% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 840 000 | 0 | 0 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
