Bakerikvartalet i AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 4 814 000 | 4 831 000 | 3 958 000 | 3 741 000 | 3 453 000 | 3 649 000 |
|
|
| Driftsresultat | 2 559 000 | 3 054 000 | 1 530 000 | 1 608 000 | 1 851 000 | 1 776 000 |
|
|
| Resultat før skatt | 1 251 000 | 1 949 000 | 812 000 | 1 116 000 | 1 097 000 | 869 000 |
|
|
| Årsresultat | 1 082 000 | 1 551 000 | 652 000 | 919 000 | 951 000 | 710 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 22 341 000 | 15 198 000 | 15 695 000 | 16 112 000 | 16 218 000 | 16 375 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 216 000 | 1 358 000 | 207 000 | 290 000 | 552 000 | 495 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 10 694 000 | 10 832 000 | 10 695 000 | 12 310 000 | 12 081 000 | 11 648 000 |
|
|
| Sum gjeld | 11 863 000 | 5 724 000 | 5 208 000 | 4 092 000 | 4 690 000 | 5 222 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | 13,1% | 18,8% | 9,5% | 9,7% | 11,0% | |||
| Resultat av driften i % | 53,2% | 63,2% | 38,7% | 43,0% | 53,6% | 48,7% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 0,1 | 0,7 | 0,1 | 0,3 | 0,8 | 0,1 | ||
| Egenkapitalandel i % | 47,4% | 65,4% | 67,3% | 75,1% | 72,0% | 69,0% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
