Restaurant-Invest AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 21 986 000 | 22 436 000 | 20 894 000 | 11 069 000 | 11 501 000 | 19 629 000 |
|
|
| Driftsresultat | -308 000 | 764 000 | 2 150 000 | 608 000 | -108 000 | -1 021 000 |
|
|
| Resultat før skatt | -249 000 | 778 000 | 2 147 000 | 594 000 | -119 000 | -1 041 000 |
|
|
| Årsresultat | -249 000 | 605 000 | 2 095 000 | 594 000 | -119 000 | -1 041 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 928 000 | 915 000 | 73 000 | 95 000 | 61 000 | 173 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 2 466 000 | 3 930 000 | 3 618 000 | 1 807 000 | 1 238 000 | 893 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 1 202 000 | 2 151 000 | 1 546 000 | -550 000 | -1 144 000 | -2 021 000 |
|
|
| Sum gjeld | 2 192 000 | 2 694 000 | 2 145 000 | 2 451 000 | 2 443 000 | 3 087 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | -5,9% | 18,3% | 77,1% | 38,1% | -9,1% | |||
| Resultat av driften i % | -1,4% | 3,4% | 10,3% | 5,5% | -0,9% | -5,2% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 1,1 | 1,5 | 1,7 | 1,4 | 1,0 | 0,3 | ||
| Egenkapitalandel i % | 35,4% | 44,4% | 41,9% | -28,9% | -88,1% | -189,6% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 411 000 | 998 000 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
