Attention Brands AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 21 076 000 | 19 316 000 | 14 499 000 | 15 969 000 | 11 056 000 | 12 214 000 |
|
|
| Driftsresultat | 323 000 | -534 000 | 1 041 000 | 4 771 000 | 929 000 | 1 375 000 |
|
|
| Resultat før skatt | 28 000 | -907 000 | 1 021 000 | 4 725 000 | 748 000 | 1 212 000 |
|
|
| Årsresultat | 28 000 | -890 000 | 793 000 | 4 080 000 | 748 000 | 1 212 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 2 210 000 | 1 660 000 | 2 008 000 | 1 051 000 | 589 000 | 426 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 8 270 000 | 7 477 000 | 7 154 000 | 9 488 000 | 4 630 000 | 4 500 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 4 011 000 | 3 983 000 | 4 689 000 | 4 631 000 | 1 067 000 | 318 000 |
|
|
| Sum gjeld | 6 469 000 | 5 155 000 | 4 474 000 | 5 907 000 | 4 152 000 | 4 609 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | 3,7% | -4,7% | 13,7% | 62,8% | 19,6% | |||
| Resultat av driften i % | 1,5% | -2,8% | 7,2% | 29,9% | 8,4% | 11,3% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 1,5 | 1,7 | 2,1 | 2,8 | 2,5 | 2,2 | ||
| Egenkapitalandel i % | 38,3% | 43,6% | 51,2% | 43,9% | 20,4% | 6,5% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 038 000 | 1 276 000 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
