Aroma Holding AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 491 000 | 494 000 | 412 000 | 261 000 | 478 000 | 344 000 |
|
|
| Driftsresultat | 156 000 | -244 000 | -263 000 | -483 000 | -420 000 | -580 000 |
|
|
| Resultat før skatt | 402 000 | -51 000 | 391 000 | 4 729 000 | 1 785 000 | 1 367 000 |
|
|
| Årsresultat | 183 000 | 3 000 | 314 000 | 4 741 000 | 1 861 000 | 1 367 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 12 682 000 | 11 847 000 | 11 797 000 | 11 718 000 | 10 484 000 | 10 674 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 17 228 000 | 12 679 000 | 12 719 000 | 12 792 000 | 9 667 000 | 8 221 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 24 513 000 | 24 330 000 | 24 328 000 | 24 113 000 | 19 372 000 | 17 511 000 |
|
|
| Sum gjeld | 5 397 000 | 196 000 | 187 000 | 396 000 | 778 000 | 1 384 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | 3,8% | 0,8% | 3,9% | 24,1% | 30,7% | |||
| Resultat av driften i % | 31,8% | -49,4% | -63,8% | -185,1% | -87,9% | -168,6% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 3,2 | 64,7 | 68,0 | 32,3 | 12,4 | 5,9 | ||
| Egenkapitalandel i % | 82,0% | 99,2% | 99,2% | 98,4% | 96,1% | 92,7% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 588 000 | 453 000 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
