Amarone Holding AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 276 000 | 238 000 | 200 000 | 100 000 | 50 000 | 50 000 |
|
|
| Driftsresultat | -25 000 | -54 000 | -237 000 | -325 000 | -213 000 | -159 000 |
|
|
| Resultat før skatt | 1 943 000 | 1 841 000 | 2 132 000 | 2 624 000 | 571 000 | 4 282 000 |
|
|
| Årsresultat | 1 865 000 | 1 685 000 | 2 147 000 | 2 507 000 | 662 000 | 4 146 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 13 626 000 | 25 335 000 | 6 599 000 | 5 914 000 | 5 046 000 | 4 886 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 18 105 000 | 13 826 000 | 22 636 000 | 21 240 000 | 29 376 000 | 29 996 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 31 610 000 | 30 844 000 | 29 159 000 | 27 012 000 | 33 405 000 | 34 743 000 |
|
|
| Sum gjeld | 121 000 | 8 316 000 | 76 000 | 142 000 | 1 018 000 | 139 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | 8,8% | 7,5% | 10,3% | 8,5% | 7,5% | |||
| Resultat av driften i % | -9,1% | -22,7% | -118,5% | -325,0% | -426,0% | -318,0% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 149,6 | 1,7 | 297,8 | 149,6 | 28,9 | 215,8 | ||
| Egenkapitalandel i % | 99,6% | 78,8% | 99,7% | 99,5% | 97,0% | 99,6% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
