Almaas Hotell Stord AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 18 643 000 | 17 833 000 | 13 575 000 | 13 479 000 | 14 935 000 | 8 235 000 |
|
|
| Driftsresultat | 5 068 000 | 5 338 000 | 1 793 000 | 941 000 | 3 241 000 | 121 000 |
|
|
| Resultat før skatt | 5 355 000 | 5 360 000 | 1 768 000 | 904 000 | 3 171 000 | 27 000 |
|
|
| Årsresultat | 4 164 000 | 4 168 000 | 1 414 000 | 708 000 | 3 238 000 | 28 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 339 000 | 369 000 | 539 000 | 326 000 | 383 000 | 216 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 13 994 000 | 11 916 000 | 5 292 000 | 4 385 000 | 7 183 000 | 3 629 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 114 000 | 6 255 000 | 3 647 000 | 2 233 000 | 1 766 000 | 956 000 |
|
|
| Sum gjeld | 14 219 000 | 6 030 000 | 2 184 000 | 2 478 000 | 5 799 000 | 2 889 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | 40,3% | 59,3% | 34,0% | 15,3% | 56,8% | |||
| Resultat av driften i % | 27,2% | 29,9% | 13,2% | 7,0% | 21,7% | 1,5% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 1,0 | 2,0 | 2,9 | 2,6 | 1,6 | 3,1 | ||
| Egenkapitalandel i % | 0,8% | 50,9% | 62,5% | 47,4% | 23,3% | 24,9% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 227 000 | 709 000 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
