Konkursåpning 21.03.2019
Norsk Poultry & Emballasjeteknikk AS
Regnskap
Resultatregnskap | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | Graf | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Sum driftsinntekter | 3 904 000 | 4 862 000 | 3 375 000 | 5 983 000 | 5 824 000 | 6 167 000 |
|
|
Driftsresultat | -164 000 | 95 000 | -265 000 | 150 000 | 293 000 | 935 000 |
|
|
Resultat før skatt | -315 000 | -62 000 | -486 000 | -61 000 | 30 000 | 668 000 |
|
|
Årsresultat | -315 000 | -62 000 | -486 000 | -61 000 | 30 000 | 668 000 |
|
|
Vis flere detaljer | ||||||||
Balanseregnskap | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | Graf | |
Sum anleggsmidler | 30 000 | 43 000 | 55 000 | 8 000 | 33 000 | 94 000 |
|
|
Sum omløpsmidler | 1 270 000 | 1 211 000 | 2 023 000 | 1 436 000 | 1 126 000 | 1 710 000 |
|
|
Sum egenkapital | -3 247 000 | -2 933 000 | -2 870 000 | -2 384 000 | -2 323 000 | -2 488 000 |
|
|
Sum gjeld | 4 548 000 | 4 186 000 | 4 947 000 | 3 826 000 | 3 483 000 | 4 292 000 |
|
|
Vis flere detaljer | ||||||||
Regnskapsanalyse | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | ||
Totalkapitalrentabilitet i % | -12,6% | 7,6% | -15,1% | 11,6% | 19,8% | |||
Resultat av driften i % | -4,2% | 2,0% | -7,9% | 2,5% | 5,0% | 15,2% | ||
Likviditetsgrad 1 | 0,4 | 0,5 | 0,8 | 0,9 | 0,4 | 0,5 | ||
Egenkapitalandel i % | -249,6% | -234,1% | -138,1% | -165,2% | -200,3% | -137,9% | ||
Vis flere detaljer | ||||||||
Lederlønninger | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | ||
Lønn daglig leder(e) | 1 081 000 | 873 000 | 0 | 881 000 | 0 | 100 000 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .