Hopp til innhold

Ved å benytte Regnskapstall.no godtar du vår bruk av informasjonskapsler i din nettleser. Les mer

Lukk

Regnskapstall.no

Rettigheter

Alle rettigheter forbeholdes. Innholdet tilhører Regnskapstall.no. Uten direkte avtale med Regnskapstall.no er enhver kopiering, lagring og tilgjengeliggjøring forbudt.  Bruk av dette materialet i strid med avtale eller lov vil bli rettslig forfulgt.

Rettigheter

Regnskapstall.no eies i sin helhet av Regnskapstall.no. Regnskapstall.no er ansvarlig for innhold, bruksområde, rettigheter, distribusjon og markedsføring.

Rettighetshavere kartdata: Norkart AS, Plan- og bygningsetaten Oslo kommune, OpenStreetMap (and) contributors, Geovekst og Kommunene, Statens Kartverk.

Kopiering og spredning

Innhold, layout og samlingene av opplysninger på disse nettsidene er beskyttet etter åndsverkloven og annen lovgivning. Bruk av tjenesten gir ikke brukeren rett til å kopiere lyd, kategoristruktur, tekst, bilder og/eller video som inngår i nettstedet utover det som er nødvendig for å bruke tjenesten på normalt vis.

Abonnementinformasjon som er fremskaffet gjennom Regnskapstall.no på nett og mobil er Regnskapstall.no's eiendom, og brukeren er gitt rettigheter til å benytte informasjonen til personlig bruk. Informasjonen kan ikke videreselges i noen form. Det er forbudt å samle, eller gjøre uttrekk av, informasjonen på disse sidene (gjentatt og systematisk kopiering av deler av innholdet). Dataene som hentes fra Regnskapstall.no kan ikke benyttes i strid med personopplysningsloven eller annen relevant lovgivning.

Kopiering, tilgjengeliggjøring for allmennheten og annen utnyttelse utover det som følger av åndsverkloven av 12. mai 1961 nr. 2 og annen relevant lovgivning er ikke tillatt og krever skriftlig samtykke fra Regnskapstall.no. Krenkelse av rettighetene kan medføre straff og erstatningsansvar.

Ansvar

Regnskapstall.no har ansvar for databasens innhold og oppdateringer og søker å holde Regnskapstall.no mest mulig oppdatert og korrekt. Regnskapstall.no har likevel intet ansvar for feil eller mangelfulle  opplysninger i databasen. Regnskapstall.no gjør tilgjengelig for brukeren informasjon om og lenker til nettsteder som tjenesten definerer som relevant i forhold til de søkekriteriene brukeren har ført inn i søkefeltet. Regnskapstall.no tar intet juridisk ansvar for at søkeresultatene er relevante eller fullstendige i forhold til det søkeresultatet brukeren ønsker, eller at nettstedene det lenkes til, er i bruk.

Bruker kan ikke kreve erstatning for feil eller driftsavbrudd hos Regnskapstall.no. Regnskapstall.no har intet ansvar for skade eller annet i forbindelse med ødeleggelse av data, avbrudd, ikke levert informasjon, feilaktig levert eller lignende.

Personvern

All informasjon om besøk på Regnskapstall.no logges anonymt. Informasjonen som logges kan ikke spores tilbake til noen enkelt­person. Hensikten med informasjonen er å verdiøke nettstedet Regnskapstall.no og tilby en mer brukervennlig løsning for våre brukere. Trafikken på Regnskapstall.no måles med script fra Google Analytics og internt statistikkmålingssystem.

Regnskapstall.no bruker informasjonskapsler