Hopp til innhold

Regnskapstall.no

Om oss

Hvem er vi

Regnskapstall.no tar mål av seg til å bli Norges beste og mest foretrukne leverandør av regnskapstall og informasjon om roller, eierforhold og aksjonærer. Tjenesten finnes i både en vederlagsfri løsning for bruker samt en utvidet løsning som krever abonnement. Selskapet bak Regnskapstall.no er heleid av Digitale Medier 1881 AS som igjen er heleid av Kistefos AS og har sitt hovedkontor i Oslo.

Hvorfor bruke oss

Via Bisnode hentes de mest oppdaterte tallene fra Brønnøysundregistrene og øvrige registre på tilnærmet daglig basis. Ved hjelp av samarbeidet med Digitale Medier 1881 har tjenesten tilgang til Norges mest oppdaterte og komplette database med over 100.000 oppdateringer i døgnet. Kombinasjonen av offentlige data og data fra Norges beste nummeropplysning gir grobunn for den aller beste kvalitet ut mot sluttbruker.

Kvaliteten på regnskapstall.no illustreres ved at journalistene i Amedia sine nærmere 70 lokalaviser benytter informasjon fra Regnskapstall.no i sine artikler og øvrige journalistiske virksomhet.

På Regnskapstall.no vil du til enhver tid finne oppdatert informasjon og regnskapstall for alle landets bedrifter, både aktive og inaktive foretak. Du kan således få informasjon om slettede foretak, bedrifter som har gått konkurs/tvangsoppløst med mer. På Regnskapstall.no kan du videre gratis sjekke regnskapstall, se informasjon om roller og rollenettverk, få oversikt over firmanettverk samt utarbeide segmenterte lister over bedrifter i aktuelle områder. Er du ute etter oversikt over nyetableringer og konkurser, kan dette også enkelt hentes opp. «Alt på ett sted» med andre ord!

Hvordan bli abonnent?

Det er enkelt å bli abonnement, og du får tilgang til vesentlig kredittinformasjon som ikke er tilgjengelig for gratisbrukerne. Vi tilbyr 2 ulike typer abonnement.

Les mer om abonnement

Kontaktinformasjon

Regnskapstall 1881 AS
Rolf Wickstrøms vei 15, 0484 Oslo
Telefonnummer kundeservice: 800 50 555
Organisasjonsnummer: 915 187 560

Ansvarlig redaktør for tjenesten er Asgeir Ohr.